November 26-án került sor Verebeink első nagy gimnáziumi megmérettetésére a Verébavató ünnepség keretein belül. A sok készülődést és próbát követően végre elérkezett a nap, amire annyit készültünk.

http://somniomedical.com/map Minden kicsi elsős nagy örömmel várta, hogy megérkezzenek a vendégek, s ők végre hivatalosan is a gimnázium verebeivé váljanak. Szülők és tanárok sokasága gyűlt össze, hogy tanúi legyenek ennek a jeles eseménynek.

Az ünnepi műsor folyamán minden elsős megmutatta, hogy miben is jeleskedik. Valaki a versmondásban mutatta meg tehetségét, voltak, akik valamilyen hangszeren játszottak, de természetesen nem maradhatott ki a táncos lábú verebek bemutatkozása sem. A lányok keringőt, a fiúk pedig kanász táncot adtak elő. Egy vicces jelenet bepillantást adott egy érdekes tanórába megmutatva, hogy milyen is egy kisgyerek sorsa szülei szemszögéből. Nem volt hiány a közös dalok terén sem.

 A műsort követően a végzős diákok köszöntötték a verebeket, majd következett az ünnepélyes fogadalom tétel, melyben humorosan megfogalmazva ígérték meg, hogy ügyes és szorgalmas gimnazisták lesznek! visit web page

Ezek után az osztályfőnökök Derceni-Májercsik Etelka, valamint Vass Zsuzsanna adták át a szimbolikus verebeket és a gimnázium címerével ellátott sálakat és nyakkendőket diákjaiknak.

continue reading Itt azonban még nem ért véget a móka, ugyanis jutalmul a sikeres előadásért finomságok és meglepetés torta várta az elsősöket. A nap végén a felhőtlen szórakozás discoval zárult.

http://bakeshouse.com/map Vass Zsuzsanna

http://frescosmexicanfood.com/map

Megosztás

Verebeink ünnepe