"Elbúcsúzom, de ott leszek,
Ahol a szél zúg, a Nap nevet.
Elbúcsúzom, de itt marad,
Belőlem néhány pillanat..."

http://coloradogreentours.com/map Ezeket a sorokat halhatjuk diákjainktól, amikor búcsút vesznek almamáterüktől. Most azonban ezek a sorok a végső búcsúzást jelentik minden gimnazista és gimnáziumi tanár számára Tóth Csabától, a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnázium volt diákjától, aki tragikus körülmények között 2015. június 11-én életét vesztette.

Csak 18 év adatott meg számára, amelyből hetet közöttünk tölthetett. Tartalmas hét év volt ez, mely idő alatt olyan barátságok születtek, melyek egész életre szólóak, s ennek egy pillanat alatt vége szakadt click to see more.

Tanarai egy dolgos, szorgalmas, jóravaló, segítőkész diákot ismertek meg benne, aki mindig mosolyt tudott csalni az arcunkra. Vele még a legunalmasabb órák is viccesen teltek. Mindenki az örök mókamesternek tartotta. Kedvenc tantárgyai közé a földrajz, mértan és történelem tartozott http://agfencing.co.uk/map.

A búcsúzás mindig fájdalmas, ez azonban nem olyan búcsú, amivel évről-évre elengedjük őket. Ez most örökre szól. Könnyes szemmel és fájó szívvel emlékszünk vissza, de soha nem feledjük, emléke minden gimnazista és tanárai szívében örökké élni fog click here.

Hogy milyen volt? Különb, mint a többi,
Százszor is, és még ezerszer is,
És mennyi jót tudott volna tenni,
Az Ég is csak az ilyet szereti,
Az ilyet szereti.

learn more here Ezek a sorok jellemezték őt, s tudjuk, hogy ott ahol most van ott is rá van szükség.

visit web page A Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnázium igazgatósága, tanári kara és diáksága őszinte részvétét fejezi ki a családjának, s osztozunk fájdalmukban.

Vass Zsuzsanna

Megosztás

Elbúcsúzom, de itt marad, belőlem néhány pillanat