Szeptember van, egy várva várt, félt szeptember. Eltelt egy nyár. Legutóbb a tavalyi tanévzárókor voltunk így együtt. Akkor azt ünnepeltük, hogy a könnyű és nehéz helyzeteket megélve sikerrel eljutottunk az év végéig, s önfeledten átadhattuk magunkat a töltekezés idejének. Most újból várakozással, megújult erővel és reményekkel vágunk bele a tanévbe.

 

 

 

 

 

Minden intézménynek megvannak a meghatározó ünnepségei, amelyek az intézmények szokásaiból, eszményiségéből és nem utolsó sorban tradícióiból táplálkoznak. Habár minden iskolában szeptember elseje legalább is Európában ünnep, azért mégis minden iskolának megvannak az ünnepi sajátosságai. Mi legalább is igyekszünk minden ünnepségünknek megadni családias hangulatát, mert úgy véljük, hogy a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnázium  egy nagy család, egy nagy sikeres család.

 Kívánjuk, hogy az elkövetkező munkával, tanulással, tanítással teli hétköznapokban mindannyian találjuk meg azt, ami a napot egyedivé és különlegessé teszi. Mindehhez kívánok erőt, kitartást, bizalmat, önbizalmat.

Megosztás

Tanévnyitó 2016